UNA CASA PARTICOLARE

 
 

Toscana

Umbria

Lazio

 

 

Condities

Homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een verblijf in Toscana, Umbria of in Lazio betekent overal een oogstrelend landschap, heerlijke vergezichten, geaccentueerd door pijnbomen en cipressen. Wijn- en olijfgaarden die in de roodbruine aarde net als de tufsteen bij avondzon een goudkleurige gloed krijgen.

Een rijke historie èn uiterst vriendelijke mensen, die een schitterende taal spreken en voor wie heerlijk eten een dagelijkse traditie is.
Van het klimaat en de unieke sfeer genieten, golf spelen of tochten maken naar de schitterende cultuursteden, zoals Firenze, Siena, Perugia, Todi, Orvieto en Roma.

Logeren in de huizen en appartementen waarvoor wij rechtstreeks voor de eigenaar bemiddelen. Wij selecteren en controleren zorgvuldig alle huizen.
Ook buiten het hoogseizoen zijn deze regio’s fantastisch: in het voorjaar de bijzondere frisse plantengroei, in de herfst de spetterende kleuren van de bossen en velden of in de winter zwemmen in een vulkanisch bad. Genieten van een ander Italië als het land alleen van Italianen is.

Voor beschikbaarheid van de huizen, extra informatie en foto's kunt u ons dagelijks bellen (ook 's avonds) of mailen naar: info@unacasaparticolare.com.

Benvenuti in Italia, noi siamo pronti!

1.2


 

Angela Bergkotte

info@unacasaparticolare.com  

Nederland:
Vierde Herven 13
5232 JG Den Bosch
tel. 0031.6.51591566

 

Italië:
Via dei Magoni 14
05018 Orvieto (TR)
tel. 0039.338.7610952

 


Webredactie & design: De ABC-Fabriek